naslovnica

Misija i vrijednosti

naslovnica

Misija i vrijednosti

Misija

Mi smo efikasna međunarodna kompanija, koja promovira visoko napredne tehnologije u društvu i koja je inovator u predlaganju novih usluga.

Naš uspjeh je zasnovan na:

• Iskustvu i dubokom poznavanju svakog tržišta gdje vodimo naša poslovanja
• Visokom profesionalizmu zaposlenika
• Dubokom shvaćanju potreba partnera
• Optimalnom spektru proizvoda i usluga
• Visokoj odgovornosti prema partnerima i zaposlenim.

Vrijednosti

U svom radu RRC se vodi sljedećim osnovnim načelima:

Profesionalizam. Profesionalizam za nas znači biti moderniji, efikasniji i sofisticiraniji od naših konkurenata; dovesti sve bitne procese do savršenstva; konstantno učenje i stjecanje znanja.

Poštenje. Neprihvatljivo je biti nepouzdan ili iznevjeriti rukovodioca, kolegu ili partnera. Održati riječ je osnova našeg odnosa sa svim sudionicima u poslovanju.

Odgovornost. Vrlo jasno razumijemo da svaki zadatak treba obaviti do logičnog zaključenja, tj. do rezultata. Svako od nas je spreman na odgovornost ne samo za svoj posao već i za poslovanje cijele kompanije kroz shvaćanje svoje uloge u njoj.

Timski duh. U našem poslu trudimo se da dostići zajedničke ciljeve i dijelimo odgovornost za naše poslovanje sa našim kolegama. Za svakog od nas tim ne znači samo odjel, ured ili zemlju u kojoj radimo već kompaniju u cjelini.

Fleksibilnost. Mi ne stremimo samo ka reakcijama na okolinu koja se brzo mijenja i na potrebe naših korisnika nego da budemo korak ispred njihovih očekivanja i da pružimo visoko kvalitetne usluge.

Povjerenje. Vjerujemo u iskrenost i savjesnost naših zaposlenih i naših partnera i u ispravnost odluka koje oni donose.